Faleminderit që vizitoni faqen tonë!

LED Europa u themelua në vitin 2008 dhe merret me prodhimin e ndriçmit të Rrugëve, Tuneleve, ndriçimeve Industriale dhe Sportive, si dhe me shpërndarjen në Evropë të këtyre produkteve.

Çfarë na dallon nga konkurenca?

Ne nuk kemi zbuluar LED-in, por ne kombinojm komponentët më të mirë në treg nga prodhues dhe brende te ndryshëm pa qenë te detyruar të kufizohemi ne rregulloret e korporatave të medha.

Për cilësinë e produkteve tona, tre gjëra janë thelbësore: Driveri: MEANWELL ose OSRAM, Qipi: LUMILEDS 5050 nga Gjermania, Lentet: LEDIL nga Finlanda.

Bashkëveprimi i përsosur i këtyre tre produkteve siguron efikasitet maksimal. Kjo është gjithashtu pasqyruar në certifikatat për produktet tona. CE, GS, RohS , ENEC dhe certifikatat UL janë standard për ne.

Kompanitë si: PORR, VERBUND, VOEST ALPINE, ASFINAG, Qytete si dhe Komuna te ndryshme ne gjithë Evropën na japin besimin e tyre.

Me këtë përvojë, ju mund të mbështeteni në përfitimet e mëposhtme:

Deri në 30%

reduktim të konsumit të energjisë

Deri në 70%

emetimet e reduktuara të CO².

Deri në 90%

Reduktimi i kostove të mirëmbajtjes gjatë gjithë jetëgjatesisë

KOSTO

Kursime masive të kostos!
Me menaxhimin e duhur të ndriçimit, kursimet e deri në 55% të konsumit të mëparshëm të energjisë janë bërë realitet.
Nga perdorimi i uljes se fuqisë gjatë natës, Dimming permes permes Softverit Smart mund te arrihet kursimi i metejshem deri në 30% më shumë është e mundur!

MIRËMBAJTJA

Zvogëlimi i kostove të mirëmbajtjes gjatë gjithë jetëgjatësis së shërbimit deri në 90%. Lehtë e mirembajtshme , (Servisim pa mjete), ne kombinim me nje dizajn te bukur është nje faktor shtese per te zgjedhur kete teknologji.

AMBIENTI

Nëpërmjet përdorimit të llambave LED, Emetimet e CO2 zvogëlohen deri në 70%. Është eko-miqësore pasi drita LED tërheq 90% më pak insekte

PRODHIMI

Për sasi më të mëdha, dritat e Led mund të bëhen direkt në pëlqimin tuaj (ngjyra RAL etj)
Ne gjithashtu prodhojnë individualisht me kërkesën e klientit!

GARANCIA

deri në 5, 7 ose 10 vjet në varësi të produktit!

Mbështetja e klientit

Nga fakti se ne prodhojmë produktet tona vet, LED Europa ka një garanci 20-vjeçare në të gjitha pjesët dhe dizenjot

PRODUKTET TONA

Ne testojmë produktet tona të qëndrueshme me standardet më të larta
Ne garantojmë për të gjitha produktet tona 5, 7 ose 10 vjet garanci
Sigurisht, të gjitha produktet tona janë të certifikuara, si dhe testuar në mënyrë adekuate dhe të kontrolluar nga sigurimi i cilësisë