KEOMA SL-M

Autostrada, Rrugë magjistrale, ura, rrugë për këmbësorë, parkingje etj.

Seria KEOMA-SL, zgjidhja ideale që plotëson të gjitha kërkesat e ndriçimit funksional të rrugëve.
Sistemi kompakt me shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë dhe një pamje tërheqëse për tu përshtatur me të gjitha projektet tuaja.
E pajisur me komponente elektronike me cilësi të lartë.
Sistemi jashtëzakonisht efikas çon në një reduktim të ndjeshëm të konsumit të energjisë. Jetë e gjatë e shërbimit, kosto të ulët të mirëmbajtjes, Mirëmbajtje
e lehtë përmes hapjes dhe mbylljes pa vegla.
Deri në 80% më pak emetime të CO2.

  • 80W– 150W
  • Shtëpizë alumini rezistente ndaj korrozionit
  • LUXEON 5050 High Power LEDs
  • Deri në 150 lm/W > 70 CRI (Me konfirmimin e certifikatës MA39)
  • Meanwell HLG or ELG Driver 
  • Osram, Philips (Opsionale) 
  • Mbrojtje ndaj Mbinxehjes dhe mbrojtje e mbitensionit
  • Mirëmbajtje pa vegla
  • Click-lock me ndërprerje automatike të energjisë