Faleminderit që vizitoni faqen tonë!

LED Europa u themelua në vitin 2008 dhe merret me prodhimin e ndriçmit të Rrugëve, Tuneleve, ndriçimeve Industriale dhe Sportive, si dhe me shpërndarjen në Evropë të këtyre produkteve.

Çfarë na dallon nga konkurenca?

Ne nuk kemi zbuluar LED-in, por ne kombinojm komponentët më të mirë në treg nga prodhues dhe brende te ndryshëm pa qenë te detyruar të kufizohemi ne rregulloret e korporatave të medha.

Për cilësinë e produkteve tona, tre gjëra janë thelbësore: Driveri: MEANWELL ose OSRAM, Qipi: LUMILEDS 5050 nga Gjermania, Lentet: LEDIL nga Finlanda.

Bashkëveprimi i përsosur i këtyre tre produkteve siguron efikasitet maksimal. Kjo është gjithashtu pasqyruar në certifikatat për produktet tona. CE, GS, RohS , ENEC dhe certifikatat UL janë standard për ne.

Kompanitë si: PORR, VERBUND, VOEST ALPINE, ASFINAG, Qytete si dhe Komuna te ndryshme ne gjithë Evropën na japin besimin e tyre.

Me këtë përvojë, ju mund të mbështeteni në përfitimet e mëposhtme:

Deri në 30%

reduktim të konsumit të energjisë

Deri në 70%

emetimet e reduktuara të CO².

Deri në 90%

Reduktimi i kostove të mirëmbajtjes gjatë gjithë jetëgjatesisë

PRODUKTET TONA

Ne testojmë produktet tona të qëndrueshme me standardet më të larta
Ne garantojmë për të gjitha produktet tona 5, 7 ose 10 vjet garanci
Sigurisht, të gjitha produktet tona janë të certifikuara, si dhe testuar në mënyrë adekuate dhe të kontrolluar nga sigurimi i cilësisë